Vakantiewoning Tofinum 7a

Op een prachtig punt in de Voerstreek, met een immens uitzicht over de dalen en bossen, ligt de authentieke hoeve Tofinum. Deze boerenhoeve is in 2006 in de authentieke stijl gerestaureerd en voldoet aan alle hedendaagse eisen en gemakken voor een prachtige vakantie. De twee luxe 4-sterren vakantiewoningen zijn voorzien van alle comfort. Dit unieke chateau bestaat uit twee huizen: Tofinum 7a en Tofinum 7b. Hier kunt u heerlijk genieten van de unieke ligging en van de ambiance.

Adres:
Plankerweg 3, 3793 Voeren, België

Ga direct naar:
Sfeerimpressie
Uitgebreide specificaties
Download plattegrond Tofinum7a

Indeling Parterre
De begane grond heeft een gezellige eet-zitkamer met houtkachel openhaard, een open keuken, een tweepersoons slaapkamer en een badkamer.

Indeling eerste verdieping
De verdieping heeft een tweepersoons slaapkamer met een eenpersoons opkamer, een vierpersoons slaapkamer en een royale badkamer. Uiteraard kunnen babybedjes worden bijgeplaatst.

Sfeerimpressie

Vakantiewoning Tofinum 7aVakantiewoning Tofinum 7aVakantiewoning Tofinum 7aVakantiewoning Tofinum 7aVakantiewoning Tofinum 7aVakantiewoning Tofinum 7aVakantiewoning Tofinum 7aVakantiewoning Tofinum 7aVakantiewoning Tofinum 7aVakantiewoning Tofinum 7aVakantiewoning Tofinum 7aVakantiewoning Tofinum 7aVakantiewoning Tofinum 7aVakantiewoning Tofinum 7a

Meer informatie over vakantiewoning Tofinum 7a

Bekijk andere Geulvallei vakantiewoningen

Vakantiewoning VeursVakantiewoning GeulvalleiVakantiewoning Tofinum 7B

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen over deze vakantiewoning? Neem gerust contact met ons op.